Asikkala, Heinola, Hollola, Hämeenkoski, Lahti, Nastola, Orimattila, Padasjoki

Kielen valitsin

Tervetuloa Päijät-Hämeeseen

Tervetuloa Päijät-Hämeen sydämeen, Lahden Sinisen lähteille, viettämään unelmiesi loma. Täältä ei ole kiire mihinkään.

Parhaat ruokapaikat

Lahden seutu on täynnä toinen toistaan herkullisempia ruokapaikkoja.  Hyvien ravintoloiden lisäksi alueelta löytyy tunnelmallisia pubeja ja vilkkaita yökerhoja. Katso täältä Lahden parhaat ravintolat.

Hotellit Lahdessa

Lahden seudulla on tarjolla majoitusta moneen tarpeeseen. Täältä löydät alueen mukavimmat vaihtoehdot korkeatasoisista hotelleista aina tunnelmallisiin majataloihin ja ihaniin mökkeihin asti.

Ostokset

Nähtävyyksien katselun lomassa kannattaa varata aikaa myös shoppaillulle. Lahden seutu on täynnä sisustusliikkeitä, putiikkeja, kauppakeskuksia ja outlet-myymälöitä. Kattava lista kaupoista löytyy täältä.

Nähtävyydet

Lahden seutu on täynnä toinen toistaan hienompia nähtävyyksiä ja paikkoja, joissa kannattaa vierailla. Esimerkiksi Sibeliustalo, Hollolan keskiaikainen kivikirkko ja Lahden urheilukeskus. Katso täältä parhaat vinkit.

Hollolan kirkko

Nähtävyydet

Hollolan keskiaikainen harmaakivikirkko on ollut nykyisen Päijät-Hämeen muinainen keskus.

Kauppakeskus Valo

Ostokset ja palvelut

Yli 18 erikoisliikeen perheystävällinen kauppakeskus matkasi varrella Lahden keskustaan.

Punnitse ja säästä - Hämeenkatu

Elintarvikkeet

Punnitse ja Säästä tarjoaa aineksia ja inspiraatiota ruuanlaittoon sekä herkutteluun. Punnitse ja Säästä merkitsee, että saat ottaa kutakin irtotuotetta juuri niin paljon tai vähän, kuin haluat.

Petit st Louis

Ostokset ja palvelut

Uusi lifestyle-myymälä, Petit St Louis on ovensa sulkeneen Saint Louis Storen chic pikkusisko.

Veneillen vesillä

Artikkeli Ti, 2013-05-21 13:22 - lahtiguide

Vesijärvi, Päijänne ja Ruotsalainen ovat täynnä upeita saaria ja paikkoja, joissa kannattaa pysähtyä; Vääksyn ja Kalkkisten kanavat, Enonsaari, Myllysaari ja Kelvene ovat esimerkiksi näkemisen arvoisia paikkoja. Vesijärvellä kannattaa pitää silmät auki ja yrittää bongata Rantagallerian taideteoksia.

MariMari

Ostokset ja palvelut

Merkkivaatteiden jälleenmyyjä Lahden ydinkeskustassa.

Apteekki Karisma

Terveydenhoito

Meillä saat asiantuntevaa asiakaspalvelua ja olemme mielellämme apunasi kaikissa lääkkeisiin ja lääkehoitoon liittyvissä kysymyksissä.

Terveystalo Lahti

Terveydenhoito

Terveystalo Lahti on monipuolinen lääkärikeskus-sairaala, jonka käytössä on vankka asiantuntemus ja laaja osaajien verkosto.