Asikkala, Heinola, Hollola, Hämeenkoski, Lahti, Nastola, Orimattila, Padasjoki

Kielen valitsin

Tervetuloa Päijät-Hämeeseen

Tervetuloa Päijät-Hämeen sydämeen, Lahden Sinisen lähteille, viettämään unelmiesi loma. Täältä ei ole kiire mihinkään.

Nähtävyydet

Lahden seutu on täynnä toinen toistaan hienompia nähtävyyksiä ja paikkoja, joissa kannattaa vierailla. Esimerkiksi Sibeliustalo, Hollolan keskiaikainen kivikirkko ja Lahden urheilukeskus. Katso täältä parhaat vinkit.

Parhaat ruokapaikat

Lahden seutu on täynnä toinen toistaan herkullisempia ruokapaikkoja.  Hyvien ravintoloiden lisäksi alueelta löytyy tunnelmallisia pubeja ja vilkkaita yökerhoja. Katso täältä Lahden parhaat ravintolat.

Ostokset

Nähtävyyksien katselun lomassa kannattaa varata aikaa myös shoppaillulle. Lahden seutu on täynnä sisustusliikkeitä, putiikkeja, kauppakeskuksia ja outlet-myymälöitä. Kattava lista kaupoista löytyy täältä.

Hotellit Lahdessa

Lahden seudulla on tarjolla majoitusta moneen tarpeeseen. Täältä löydät alueen mukavimmat vaihtoehdot korkeatasoisista hotelleista aina tunnelmallisiin majataloihin ja ihaniin mökkeihin asti.

Kartanohotelli Messila

Hotellit

Messilän hiihtokeskuksessa sijaitseva Kartanohotelli Messilä tarjoaa hyvätasoisia huoneita, joissa on taulu-tv, ilmainen Wi-Fi sekä oma kylpyhuone suihkulla.

Ostoksilla Lahdessa

Artikkeli Ma, 2014-01-20 14:46 - lahtiguide

Lahti ja Lahden seutu ovat oikea shoppailijan paratiisi. Täältä löytyy mittatilaus-iltapukuja, italialaista tyylikkyyttä, amerikkalaisia klassikkoja ja omaperäisiä mallistoja suomalaisilta suunnittelijoilta. Sisustajalle Lahdesta löytyy runsaasti erilaisia sisustuskauppoja.

MariMari

Ostokset ja palvelut

Merkkivaatteiden jälleenmyyjä Lahden ydinkeskustassa.

Sotilaslääketieteen museo

Museot

Vuonna 1983 avattu sotilaslääketieteeseen keskittyvä museo toimii 1900-luvun alun punatiilisessä rakennuksessa Lahdessa Hennalan kasarmialueen vieressä.

Siipiravintola

Ruokaa ja huveja

Siipiravintolat ovat herkullisia chicken wingsejä ja muuta fingerfoodia tarjoavia A-oikeuksin varustettuja seurusteluravintoloita.

Toros

Ruokaa ja huveja

Meksikolainen ravintola keskellä Lahden keskustaa.

Fresno

Ruokaa ja huveja

Fresno on amerikkalaistyylinen ruoka- ja seurusteluravintola, jossa pääset makumatkalle Kaliforniaan.