Asikkala, Hollola, Hartola, Iitti, Kärkölä, Lahti, Orimattila, Padasjoki, Sysmä

Kielen valitsin

Forenom House Lahti

Huoneistohotellit

Modernia, helppoa ja huoletonta majoittumista Lahden keskustassa

Forenom House Lahti edustaa Forenomin uutta huoneistohotellikonseptia, jonka perusajatuksena on tarjota modernia, helppoa ja huoletonta majoittumista Suomen isoimpien kaupunkien keskeisimmillä paikoilla. Forenom House Lahden 143 huonetta majoittavat yhdestä neljään henkeä. Majoittuminen on nopeaa ja joustavaa, kun perinteistä sisäänkirjautumista ei tarvita: varauksen jälkeen saat kännykkääsi henkilökohtaisen koodin, joka toimii avaimenasi huoneeseesi.

Huoneet sisältävät kaiken tarvitsemasi mukavaan yöpymiseen sekä pidempäänkin asumiseen. Forenom Housen huoneet ovat varustettuja nykyajan liikkuvaa elämäntapaa silmälläpitäen ilmaisella langattomalla internetyhteydellä.

Forenom House Lahti on suomalaisen sisustusbrändin Vallila Interior suunnittelema. Huoneistohotellin teemaksi valikoitui nykyajan urbaani elämä ja tämä näkyy niin huonekaluissa, seinien tapetoinnissa kuin tekstiileissäkin. Huoneiden värit toistavat murrettuja vihreän ja ruosteenpunaisen sävyjä kirkastettuna ripauksella valkoista ja harmaata. Sisustus tavoittelee kaupunkilaiselämän tunnelmaa tinkimättä mahdollisuudesta rentoutua ja rauhoittua.

Kaikki huoneet ovat minikeittiöillä varustettuja, joten voit halutessasi valmistaa ruokaa ravintolassa käymisen sijaan. Keittiöstä löydät jääkaapin, pöytälieden, kahvin- ja vedenkeittimen, mikroaaltouunin ja osassa huoneita vesipisteen. Lisäksi käytössäsi on astioita ja ruokailuvälineet.

Rauhankatu 14-16
15110
Lahti
+358 20 198 3420