Asikkala, Hollola, Hartola, Iitti, Kärkölä, Lahti, Orimattila, Padasjoki, Sysmä

Kielen valitsin

Liikuntakeskus Pajulahti

Urheilu ja vapaa-aika

Pajulahti on monipuolinen valmennus-, vapaa-ajan liikunta- ja koulutuskeskus

Liikuntatiloja on laidasta laitaan; 11000m2 Pajulahti –hallin (jalkapallo, yleisurheilu) lisäksi palloilu- ja voimistelusalit, kuntosali, uimahalli, jäähalli, sisä- ja ulkotenniskentät, yleisurheilupaikat, merkityt ladut ja luontoreitit, melontareitistö jne.!

Majoitusta tarjoamme 450 hengelle (+250 lisävuodetta). Erikokoisista opistotason huoneista löytyvät kaikki mukavuudet. Vaativaan makuun tarjoavat vaihtoehdon hotellit Rantapaju, Hopeapaju ja Kangaspaju, joiden huoneissa on perusvarustuksen (wc, suihku, tv) lisäksi mm. jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin, mikroaaltouuni, koneellinen vaatteiden kuivauskaappi sekä internetyhteys omalla laptopilla. Huoneista 13 on saunallisia.

Aamiaisella, lounaalla ja päivällisellä notkuvat noutopöytämme täynnä erilaisia herkkuja. Ryhmille tarjoamme myös cateringpalvelut kokouskahvituksista aina vaativiin juhlatilaisuuksiin asti. Niihin tarjoaa upeissa järvimaisemissa sijaitseva ravintolamme hienot puitteet!

Luonnonläheinen Pajulahti on loistava valinta myös kokouspaikaksi. Kokoustiloja on yli 20 kpl pienryhmätiloista auditorioon ja 350 hengen liikuntasaliin asti. Kokouksen täydentävät oheisohjelmat, joita toteuttavat liikunnan ammattilaiset sekä erä- ja seikkailuohjaajat. Tunnelmallisen laavuillan, melontaretken tai vauhdikkaan pelituokion jälkeen kelpaa saunoa ja syödä hyvin rantasaunoillamme!

Pajulahdentie 167
15560
Nastola
(03) 8855 11