[vc_row][vc_column][vc_column_text]Yli 100 000 asukkaan Lahti sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Vesijärven rannalla sijaitseva Lahti on vireä kulttuurikaupunki. Moninkertaisesti palkitun, maailmallakin mainetta niittäneen Sinfonia Lahden lisäksi kapungissa voi nauttia korkeatasoisesta teatterista ja taidenäyttelyistä. Kaupungin Taidemuseon ja lukuisten gallerioiden ovat laadukkaita ja niitä tullaan katsomaan pitkänkin matkan päästä.

Lahti on vuosittain lukuisten kansainvälisten tapahtumien keskus. Vuoden aloittavat Finlandiahiihto ja Salpausselän kisat. Kahtena viime kesänä Vesijärven satamassa on koettu F1 -veneiden huumaa ja iltajuhlassa on nähty esiintymässä suomalaisia ja kansainvälisiä huippuartisteja. Lahden Jokimaalla järjestetään vuosittain Suur-Hollola -ajo joka houkuttelee raviurheilun ystäviä ympäri Suomea.

Kesäkuussa on myös vuoroittain Lahden Kansainvälinen kirjailijakokous ja Runomaraton, jotka keräävät kuuluisia kirjailijoita ja runoilijoita ympäri maailmaa. Urkuviikot, Jazztori ja Julistebiennale kuuluvat olennaisena osana kulttuurin ystävän kesätapahtumiin.

Vesijärvensatamassa sijaitsevassa puisessa Sibeliustalossa järhestetään laadukkaita konsertteja ja kongresseja.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]